Home » Blog » Tevredenheidsonderzoek: Secrans 8,6!

Tevredenheidsonderzoek: Secrans 8,6!

12 augustus 2016 Uncategorized

Passie voor je werk hebben! Doen wat je wilt doen! Dat is mooi gezegd, maar soms lukt het niet. Door ziekte, te veel druk of door ontslag ben je buiten de werkomgeving terecht gekomen. Om weer aan de slag te kunnen heb je hulp nodig. Maar je wilt dan wel dat die hulp op de juiste manier wordt aangeboden.

secrans-advies-coachingTevredenheidsonderzoek
UWV en andere instanties verwachten daarom van de re-integratiebureaus kwaliteit en resultaat. Terecht, want er wordt overheidsgeld (oftewel geld van u en mij) in gestopt. Om te voldoen aan de eisen moet je als bureau een tevredenheidsonderzoek laten doen onder cliënten en opdrachtgevers. Ook over 2015-2016 heeft dit onderzoek weer plaatsgevonden en opdrachtgevers geven een 7,7 voor de dienstverlening van Secrans en cliënten zelfs een 8.6!

Ik ben heel blij met deze cijfers en uiteraard ook trots. Lang niet alle cliënten vonden een baan; de arbeidsmarkt is nog steeds niet heel makkelijk. Toch hebben ze de ondersteuning, de motivatie en de inspiratie gewaardeerd. Bedankt, cliënten en opdrachtgevers!


secrans
Regelmatig schrijf ik over onderwerpen die ik interessant vind als ondernemer en ontwikkelingen of nieuws in het vakgebied die nuttig zijn voor mijn opdrachtgevers. Een aantal blogs worden gepubliceerd op diverse social media.