Over mij

Missie

Mijn missie is ervoor zorgen dat iedereen op zijn/haar manier kan deelnemen aan de maatschappij. Daar zet ik mij met passie voor in. Die inzet kan op verschillende manieren plaatsvinden.

‘Zo de mens, zo de stijl’ is een uitspraak van de Romein Cicero en al jaren het motto van Secrans en dus van mij. Deelnemen aan de maatschappij maakt dat mensen zich sociaal betrokken en ‘deel van het geheel’ voelen. De juiste werkplek vinden voor jou is mijn insteek.

Binnen organisaties is aandacht voor het personeel van groot belang; personeel is het grootste kapitaal. De juiste mensen op de juiste functies is bepalend voor het succes van de organisatie. Ik adviseer over de mogelijkheden bij werving en selectie door de inzet van assessments en adviseer bij verzuimbegeleiding.

Achtergrond

Ik ben ondernemer sinds 1992, het jaar dat ik een secretariaatsburo oprichtte. In 1998 heb ik dit omgezet in een werving & selectiebureau voor secretarieel personeel. Samen met enkele personeelsleden hebben we in die jaren veel secretaresses begeleid naar een nieuwe baan. Het werken op dit snijvlak van mens en arbeid smaakte naar meer. Daarom heb ik de studie A&O psychologie opgepakt, die ik in 2022 heb afgerond. Ondertussen heb ik gewerkt als (interim) HR-adviseur of HR-manager. In de afgelopen jaren heb ik een breed scala aan opdrachtgevers gehad, van grote organisaties tot kleine ondernemers, van particulieren met een business plan tot re-integratie klanten die vanuit een uitkeringssituatie weer terugkeren naar de arbeidsmarkt. Ondertussen voer ik naast deze werkzaamheden assessments uit om de juiste match tussen mens en arbeid nog meer vorm te geven.

 

Wil je kennismaken? Klik hier.

Rina Mulder over mij

Meteen aan de slag?