Over mij

Mijn missie is ervoor zorgen dat iedereen kan deelnemen aan de maatschappij. Daar zet ik mij met passie voor in. Dat kan op verschillende manieren en al of niet betaald. ‘Zo de mens, zo de stijl’ is een uitspraak van de Romein Cicero en al jaren het motto van Secrans en dus van mij. Deelnemen aan de maatschappij maakt dat mensen zich sociaal betrokken en ‘deel van het geheel’ voelen en niet het idee hebben dat ze ‘aan de kant staan’. Als de keuze maar door jezelf gemaakt is en dat je op de voor jou juiste plek zit.

Vanuit die passie heb ik de studie Arbeids- en organisatiepsychologie gedaan. Om daarmee meer inzicht te hebben, meer kennis om te begeleiden op het vlak van mens en arbeid.

Achtergrond

Ik ben ondernemer sinds 1992, het jaar dat ik een secretariaatsburo oprichtte. In 1998 heb ik dit omgezet in een werving & selectiebureau voor secretarieel personeel. Samen met enkele personeelsleden hebben we in die jaren veel secretaresses begeleid naar een nieuwe baan. Doordat het bezig zijn met mensen en arbeid naar meer smaakte ben ik gestart met de studie tot A&O psycholoog. In de afgelopen jaren heb ik een breed scala aan opdrachtgevers opgebouwd, van grote organisaties tot kleine ondernemers, van particulieren met een business plan tot re-integratie klanten die vanuit een uitkeringssituatie weer terugkeren naar de arbeidsmarkt.

Het blijft een uitdaging om steeds weer nieuwe aspecten toe te voegen aan mijn dienstenportefeuille. HR-advisering, re-integratie en business coaching zijn al enkele jaren vaste onderdelen, waarmee ik ruime ervaring heb. Vanaf 2019 worden assessments toegevoegd. Stilstand is achteruitgang tenslotte en een leven lang leren (ontwikkelen) past bij mij.

 

Wil je kennismaken? Klik hier.

Rina 246x246

Meteen aan de slag?