Wat klanten zeggen...

Willie de With

 HR Manager bij Kiremko B.V.

Ik heb een jaar met Rina samen gewerkt bij Kiremko. Zij heeft daar de rol als HR adviseur a.i. prima opgepakt. Ze beschikt over veel vakkennis en ervaring waardoor ze snel productief is en met goede toevoegingen in het vakgebied komt. Zij is duidelijk en helder en met haar energieke aanpak heeft zij ervoor gezorgd dat de HR-afdeling weer goed op stoom kwam. Het was fijn om gedurende deze periode collega's te zijn!

Hein Schreuder

Bestuurslid/Secretaris bij Stichting Pensioenfonds voor Huisartsen

23 jaar lang heb ik Rina bij SPH zien werken in diverse functies. Bij alles wat zij doet is er dezelfde compassie en vasthoudendheid. Als Rina aan iets begint, stopt ze pas wanneer het helemaal af is en 100% naar haar zin. Rina kan niet iets half doen. Zorgvuldig, gedreven en altijd duidelijk in haar communicatie. We gaan bij SPH een zeer goede HR-adviseur en organisator missen en hebben heel veel aan Rina te danken.

Arno van Mourik

CEO Airborne International B.V.

Je hebt ons door een heel moeilijke tijd geholpen en de fundering gelegd voor een robuust HR apparaat.

Sangita Zwennis

Sangita Voedingscoaching

Een pragmatische business coach

Rina heeft mij als businesscoach begeleid bij het opzetten van mijn bedrijf in voedingscoaching. Zij heeft een praktische instelling. Ze denkt in mogelijkheden en van daaruit weet zij hele concrete, toepasbare tips en adviezen te geven die mij hebben geholpen om me meer te ontwikkelen als ondernemer. Ze denkt met je mee en ze voelt aan wat jij nodig hebt, wat past bij jou als persoon en je onderneming.
Rina kan snel schakelen en verbindingen leggen. Ze ziet meteen mogelijkheden waar mensen met elkaar kunnen samenwerken of iets voor elkaar kunnen betekenen. Hiermee heeft ze mij dan ook in contact gebracht met anderen.
Op de juiste momenten weet Rina het juiste te zeggen en goede feedback te geven op een prettige manier.
Ik heb Rina ervaren als een prettige en inspirerende coach!

Maya Thieme

Motiverende re-integratie adviseur

In het kader van een IRO traject heeft Rina me geholpen om mijn beroepsmatige bakens te verzetten na een burn-out. Het traject heeft zich vooral gericht op motivatie en reflectie. Rina wist een goede balans te vinden tussen arbeidsmarktthema’s en ontwikkelingen in mijn persoonlijke leven en heeft daarmee een belangrijke bijdrage geleverd aan mijn transformatie van een ‘werkende burger’ naar een ‘werken-aan-werk werkende senior’.

Liane Verheul

Marketeer met verstand van onderwijs

Vliegende start

Bij de start van mijn eigen bedrijf, wilde ik de beginnersfouten voor zijn. Rina heeft me in deze fase begeleid als businesscoach. Als ervaren ondernemer en prettige persoonlijkheid heeft ze me geholpen een vliegende start te maken; bij het uitwerken van mijn plannen en doelen en het helpen bewaken ervan. Ik heb Rina ervaren als een fijne, pragmatische coach die me de juiste, soms kritische, vragen stelde en waar ik bovendien alles aan kon vragen over een eigen bedrijf.

Meteen aan de slag?