Home » Blog » Keurmerk Blik op Werk binnen!

Keurmerk Blik op Werk binnen!

02 december 2015 Uncategorized

Secrans Advies & Coaching heeft het keurmerk Blik op Werk gehaald!
Om werkzaamheden voor het UWV te mogen verrichten moet een bedrijf voldoen aan een aantal kwaliteitseisen. Om aan te tonen dat je aan deze kwaliteitseisen voldoet is het behalen van het keurmerk Blik op Werk noodzakelijk. Logisch, het geld dat wordt ingezet voor re-integratietrajecten en coaching komt uiteindelijk van de overheid, dus van u en mij. We willen waar voor ons geld en daarvoor moet de dienstverlening goed zijn. Een uitgebreide audit checkt al benodigde zaken binnen de organisatie.
Maar uiteindelijk gaat het om de wijze van dienstverlening. Wat doe je voor de cliƫnten. Worden ze verder geholpen en kunnen ze na een traject zelfstandig verder? Zijn de kansen op een baan verbeterd of hebben ze een baan? Mijn passie in dienstverlening is dat iedereen die dat wil, kan deelnemen aan de maatschappij.
Het feit dat mijn werk nu kwalitatief voldoende is beoordeeld geeft cliƫnten en bedrijven de garantie dat een traject bij Secrans Advies & Coaching leidt tot een goed resultaat!
corporate+Keurmerk_RGB-72 dpi


secrans
Regelmatig schrijf ik over onderwerpen die ik interessant vind als ondernemer en ontwikkelingen of nieuws in het vakgebied die nuttig zijn voor mijn opdrachtgevers. Een aantal blogs worden gepubliceerd op diverse social media.