Home » Iedereen aan het werk

Iedereen aan het werk

Mensen, die om welke reden dan ook hun baan verliezen of uitvallen, willen zo snel mogelijk weer aan de slag. Dan is het goed om toch even stil te staan bij wat ze kunnen en wat ze willen. Daar help ik ze bij. Elk traject is maatwerk. En re-integratie kan niet vroeg genoeg starten.

Vragen die aan bod komen:

  • Hoe gaat het? Een baan verliezen vereist soms eerst ‘rouwverwerking’.
  • Hoe doe je dat ook weer, solliciteren? Misschien is het lang geleden dat iemand voor het laatst solliciteerde. Hoe gaat dat in de huidige markt?
  • Wat kan iemand allemaal? Sommige dingen kun of doe je vanzelfsprekend. Misschien meer dan gedacht. We benoemen ze.
  • Weer hetzelfde of iets heel anders? Liggen er werkmogelijkheden op een heel ander gebied?

De kracht van Secrans is om iemand te helpen stapsgewijs motivatie en energie te vinden, angsten te overwinnen, over hobbels heen te stappen. Ik kijk altijd naar iemands mogelijkheden. Waar is hij goed in? Wat vindt zij leuk om te doen? Ook mensen met een arbeidshandicap vinden voldoening in deelname aan de arbeidsmarkt en zetten zich dan vaak met enorme betrokkenheid in voor hun werk. We zoeken naar werkkansen en trainen sollicitatiegesprekken.

UWV re-integratielicentie

Secrans heeft een re-integratielicentie van het UWV (vanaf mei 2009) om met cliënten in uitkeringssituatie een individuele re-integratie overeenkomst af te sluiten. Tevens heeft Secrans het keurmerk van Blik op Werk (met de hoogste rating voor ZZP-ers).
corporate+Keurmerk_RGB-72 dpi
Klachten reglement 2019
Privacy reglement 2019

Participatiewet

Wilt u als ondernemer weten welke regelingen en mogelijkheden voor u van toepassing zijn in verband met de Participatiewet? Ik praat u graag bij.

Persoonlijke coach voor passend werk

Wilt u een persoonlijke coach inschakelen? Even sparren over uzelf en over de weg die u wilt inslaan of juist een specifiek thema aanpakken? Schroom niet om dit samen met mij tegen het licht te houden.

Ik help u graag aan passend werk! Neem direct contact op