Home » Business Coach

Business Coach

Bij de eerste stappen in het ondernemerschap kun je soms wel wat ondersteuning en motivatie gebruiken. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik als geen ander waar je als ondernemer rekening mee moet houden. Ik heb affiniteit met ondernemerschap en wil je als Business Coach graag op weg helpen bij het starten van een onderneming, het leggen van verbindingen en het kennismaken met bestaande netwerken. Met als doel dat jouw onderneming succesvol wordt.

Hoe werkt het?

Ik begeleid en coach (startende) ondernemers. Heb je als ondernemer behoefte aan een sparring partner en een motiverende coach, die kritische vragen durft te stellen? Dan ga ik graag het gesprek met je aan. Je hebt een idee, een droom en deze wil je realiseren, dan lever ik daaraan graag mijn bijdrage. Ik heb ruime ervaring als ondernemer, zowel met als zonder personeel en in meerdere disciplines. In de afgelopen jaren heb ik zelf ondervonden hoe het is om een bedrijf te starten en je ideeën te realiseren met alle bijbehorende voorspoed en tegenslag.

Ondernemersacademie Het Groene Hart

Startende (of net gestarte) ondernemers opleiden en begeleiden naar volwaardige, enthousiaste zelfstandigen die hun passie kunnen waarmaken, dat is waar Ondernemersacademie het Groene Hart voor staat. Samen met Edward Tuheteru heb ik de Ondernemersacademie opgezet. De academie biedt een training aan ondernemers, bestaande uit 7 dagdelen. Bij de Ondernemersacademie leren ondernemers van elkaar en met elkaar. Professionals op hun vakgebied begeleiden en trainen de deelnemers in het maken van een ondernemingsplan, marketingopzet en communicatie. De deelnemers bepalen hun missie en visie en leggen de focus op hun specifieke product of dienst.
We werken samen met gemeente Woerden en FermWerk waardoor er subsidiemogelijkheden zijn.
Kijk voor meer informatie op : www.ondernemersacademie-gh.nl

Woerden Werkt! – je eigen Business Coach

De gemeente Woerden heeft een initiatief opgezet om de economie in Woerden te bevorderen: Woerden Werkt! Meer ruimte voor ondernemen heeft een positief effect op de economie, daarom kunnen beginnende ondernemers in Woerden terecht bij ons.
De gemeente betaalt een deel van het coaching traject en jijzelf draagt een deel bij. Voor € 300,- krijg je een introductiegesprek en maximaal vijf coaching sessies. Dit is voldoende om een eerste basis te leggen en een goede start te maken.

Ik coach je graag om meer te bereiken! Neem direct contact op