Business Coach

Je eigen bedrijf starten: daar kun je van dromen. Maar als je het niet bij dromen wilt laten, dan moet je actie ondernemen. Vanuit jouw passie een idee voor een bedrijf omzetten in een plan van aanpak. Met energie en ondernemingslust je bedrijf opzetten is het mooiste wat er is.

Graag help ik je bij de realisatie!

Starterstraject

Een traject voor business coaching bestaat uit een intakegesprek en 5 coaching gesprekken. Het resultaat is een ondernemingsplan waaruit blijkt of je idee levensvatbaar is (een haalbaarheidsstudie) en welke stappen je daadwerkelijk moet zetten om het te realiseren. We bespreken de opzet, je missie en visie, je product, concurrentie, communicatie en financiën oftewel alle onderdelen van het ondernemerschap.

Ondernemerscoach

Heb je als ondernemer behoefte aan een sparring partner en een motiverende coach, die kritische vragen durft te stellen? Dan ga ik graag het gesprek met je aan. Ik heb ruime ervaring als ondernemer, zowel met als zonder personeel en in meerdere disciplines. In de afgelopen jaren heb ik zelf ondervonden hoe het is om een bedrijf te starten en je ideeën te realiseren met de bijbehorende voorspoed en tegenslag. Vanuit mijn achtergrond als A&O psycholoog bespreek ik alle facetten met je zoals de organisatie van het werk, de balans privé-werk, veranderingen, groei e.d.
Als coach help ik je te focussen en vanuit een helder perspectief te kijken naar je onderneming.

Traject

Een traject voor business coaching bestaat uit een intakegesprek en 5 coachingsgesprekken. De kosten voor een business coach traject bedragen € 600,= excl. BTW.

 

Ik coach je graag om meer te bereiken!

Meteen aan de slag?