Boks het voor elkaar!

Je loopt al een tijdje met een idee, een goed idee! Het kriebelt en je wilt er eigenlijk wel wat mee. Eigen baas zijn en jouw bedrijf beginnen met dat idee; dat is wat je wilt. We zitten nu in een hele vreemde tijd; de corona-crisis maakt dat we allemaal thuis werken en er geen sociale activiteiten zijn. Maar het geeft ook tijd om dat idee eens verder uit te werken. Maak dat ondernemersplan, kom sparren met mij als ervaren coach en ondernemer. Want als je het nu niet doet, dan denk je later … had ik maar. Als dan straks de economie weer draait, dan ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière. En wil je de zekerheid houden van een vaste baan? Hybride ondernemen is een trend die we steeds vaker zien: ondernemen naast je baan. Eerst rustig aan opstarten, kijken of je plan haalbaar is en zodra het lukt bouw je het ene af en kun je verder in jouw eigen bedrijf.

Neem even contact op voor een eerste (video) bespreking over het traject van business coaching via mail@secrans.nl of 06-55858334.